454 грн
Безкоштовна доставка замовлень від 5000 грн
Ніж для м’яса Tramontina Profissional Master 127мм 24620/085
Ніж для м’яса Tramontina Profissional Master 127 мм з виступом білий (24620/085) – мини шеф ніж, який чудово справиться з ролью підхопного клінка. Щось нарізати, навіть почистити, але й для обробки невеличкого шматка м’яса підійде. Рукоять дуже зручно лягає в руку. Вона має покриття мікробан, яке гарантує пожиттєвий захист ручки ножа від бактерій. Лезо дуже гостре і на відмінно тримає заточку. Для правки підходить професійний мусат. Якщо ж порібна вже буде точилка (зазвичай це стається минимум через кілька місяців навіть при інтенсивному користуванні), то можні використита звичайну або ж професійну.
Ніж для м’яса Tramontina Profissional Master 127мм 24620/085:
– матеріал клинка: нержавіюча сталь DIN 1.4110 (твердість 58 HRC);
– матеріал рукояті: поліпропілен;
– довжина леза: 12,7 см;
– ширина полотна: 2,5 см;
– товщина леза: 2 мм;
– колір ручки: білий;
– ручка витримує температуру до 130 С;
– зроблено в Бразилії.
– упаковка: без упаковки
Бренд | |
---|---|
Колір | |
Довжина леза | |
Кількість предметів | |
Колекція | |
Матеріал леза | |
Матеріал ручки | |
Матеріал | Нержавіюча сталь, Поліпропілен |
Тип |
© 2024 Територія Посуду. Розробка сайту – bogdn.com