+38-068-668-02-67
Ніж для овочів Samurai 21,3 см Krauff 29-243-015

Ніж для овочів Samurai 21,3 см Krauff 29-243-015

Є в наявності
Код: 29-243-015

373 грн

Безкоштовна доставка замовлень від 5000 грн

shop-svgrepo-com
Самовивіз у м.Львів
Уточнюйте
Безкоштовно
box-time-svgrepo-com
Курʼєром по Львову
1-2 дні
150 грн
Nova_Poshta_2014_logo
Відділення Нова Пошта
Відправимо завтра
По тарифам НП
Відділення Rozetka
Відправимо завтра
39 грн (до 15 кг)
Оплата під час отримання товару, Google Pay, Картою онлайн, Безготівковими для юридичних осіб, Безготівковий для фізичних осіб, Apple Pay, Visa, Mastercard

Від бренду Krauff

Опис

Ніж Samurai зроблений зі сталі X30Cr14.
Має спеціальне антибактеріальне покриття, яке захищає сталь від контакту з їжею і водою, подовжує час експлуатації ножа.
У ножі для овочів Samurai були використані японські технології гарту стали, що робить їх неймовірно гострими і міцними і стійкими до биття.
Ніж призначений для повсякденного використання.
Він добре тримає заточення, підходить для інтенсивного застосування.
Зберігає відмінний зовнішній вигляд протягом всього терміну експлуатації.
Не вступає в хімічні реакції з агресивними кислими і лужними середовищами, абсолютно безпечний для здоров’я.
Лезо має монохромне покриття, що виключає можливість прилипання продуктів до ножа і робить його стиль особливо елегантним.
Спеціальна ергономічна ручка, яка повторює традиційну рукоять японського холодної зброї, робить користування ножем максимально зручним.
Ергономічна ручка і форма дозволяють працювати ножем тривалий час, не втомлюючись.

«Krauff» – унікальне поєднання традицій і сучасних технологій. Ножі SAMURAI мають високу якість і унікальним дизайном, що робить їх незамінними помічниками і чудовою прикрасою на вашій кухні.

РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ВИКОРИСТАННЯ:
Ніж з нержавіючої сталі X30Cr14 не вимагають спеціального догляду.
Не рекомендується застосовувати абразивні миючі засоби, здатні залишити подряпини на поверхні виробу з нержавіючої сталі.
Кухонний ніж не рекомендується мити в посудомийній машині, щоб не порушити їх основні властивості.
Зберігати ніж виключно в сухому місці.

Не рекомендується:
Використовувати ніж для відкривання металевих банок (в тому числі, консервних).
Використовувати ніж в якості молотка.
Щоб запобігти виникненню корозії, потрібно ретельно очищати ніж після використання.
При проведенні самостійної заточування ножа використовуйте фірмові і спеціально призначені пристосування.

Характеристики

Додаткова інформація

Бренд

Довжина леза

Кількість предметів

Матеріал леза

Матеріал ручки

Тип

Ще Ніж для овочів

Нещодавно переглянуті

Онлайн заявка