373 грн
Безкоштовна доставка замовлень від 5000 грн
Ніж Samurai зроблений зі сталі X30Cr14.
Має спеціальне антибактеріальне покриття, яке захищає сталь від контакту з їжею і водою, подовжує час експлуатації ножа.
У ножі для овочів Samurai були використані японські технології гарту стали, що робить їх неймовірно гострими і міцними і стійкими до биття.
Ніж призначений для повсякденного використання.
Він добре тримає заточення, підходить для інтенсивного застосування.
Зберігає відмінний зовнішній вигляд протягом всього терміну експлуатації.
Не вступає в хімічні реакції з агресивними кислими і лужними середовищами, абсолютно безпечний для здоров’я.
Лезо має монохромне покриття, що виключає можливість прилипання продуктів до ножа і робить його стиль особливо елегантним.
Спеціальна ергономічна ручка, яка повторює традиційну рукоять японського холодної зброї, робить користування ножем максимально зручним.
Ергономічна ручка і форма дозволяють працювати ножем тривалий час, не втомлюючись.
«Krauff» – унікальне поєднання традицій і сучасних технологій. Ножі SAMURAI мають високу якість і унікальним дизайном, що робить їх незамінними помічниками і чудовою прикрасою на вашій кухні.
РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ВИКОРИСТАННЯ:
Ніж з нержавіючої сталі X30Cr14 не вимагають спеціального догляду.
Не рекомендується застосовувати абразивні миючі засоби, здатні залишити подряпини на поверхні виробу з нержавіючої сталі.
Кухонний ніж не рекомендується мити в посудомийній машині, щоб не порушити їх основні властивості.
Зберігати ніж виключно в сухому місці.
Не рекомендується:
Використовувати ніж для відкривання металевих банок (в тому числі, консервних).
Використовувати ніж в якості молотка.
Щоб запобігти виникненню корозії, потрібно ретельно очищати ніж після використання.
При проведенні самостійної заточування ножа використовуйте фірмові і спеціально призначені пристосування.
Бренд | |
---|---|
Довжина леза | |
Кількість предметів | |
Матеріал леза | |
Матеріал ручки | |
Тип |
© 2024 Територія Посуду. Розробка сайту – bogdn.com