806 грн
Безкоштовна доставка замовлень від 5000 грн
Ніж для розробки м’яса Tramontina Profissional Master 152мм (24662/086)
Ніж для розробки м’яса з вигнутим лезом Tramontina Profissional Master з білою рукояткою 152 мм (24662/086) – професійний ніж для обвалки м’яса. Особливий состав сталі дозволяє ножу гарно виконувати роботу і довго не вимагати заточування. Ручка має антибактеріальне покриття. Дозволяється миття в посудомийці.
Характеристики:
Матеріал леза: нержавіюча сталь DIN 1.4110.
Товщина леза: 2-2,5 мм
Матеріал рукоятки: поліпропілен із покриттям Microban.
Кромка ножа, що ріже: гладка.
Колір рукояті: білий.
Зроблено у Бразилії.
Бренд | |
---|---|
Колір | |
Довжина леза | |
Кількість предметів | |
Колекція | |
Матеріал леза | |
Матеріал ручки | |
Матеріал | Нержавіюча сталь, Поліпропілен |
Тип |
© 2024 Територія Посуду. Розробка сайту – bogdn.com