673 грн
Безкоштовна доставка замовлень від 5000 грн
Ніж для обробки птиці Tramontina Profissional Master 127мм (24601/085)
Ніж для обробки птиці Tramontina Profissional Master white 127 мм (24601/085) чудово впорається з обробленням як готової, так і сирої тушки курки, гусака, качки, індика та інших. Все це завдяки особливій геометрії леза ножа. Клинок зроблено з якісної сталі з добавкою молібдена та ванадія, що робить її достатньо твердою. Завдяки цьому ніж гарно тримає заточку. Ручка має особливе антибактерицидне покриття Microban. Задяки цьому ручка не піддається впливу грибків і бактерій, а також не змінює колір.
Дуже популярна модель ножа серед справжніх професіоналів з переробки м”яса.
Ніж для обробки птиці Tramontina Profissional Master 127мм (24601/085):
Матеріал леза: нержавіюча сталь DIN 1.4110
Товщина леза: 2 мм.
Вага: 100 г
Загальна довжина: 236 мм.
Матеріал рукояті: поліпропілен із покриттям Microban.
Кромка ножа, що ріже: гладка.
Колір білий.
Виготовлений у Бразилії.
Бренд | |
---|---|
Колір | |
Довжина леза | |
Кількість предметів | |
Колекція | |
Матеріал леза | |
Матеріал ручки | |
Матеріал | Нержавіюча сталь, Поліпропілен |
Тип |
© 2024 Територія Посуду. Розробка сайту – bogdn.com